Ми пам’ятаємо!

    Author: Єжова Тетяна Genre: »
    Rating

    13 березня в бібліотеці ліцея відбулося засідання Літературної вітальні, присвячене 75-річниці визволення Херсона від німецьких загарбників. Знаменну дату відзначили читанням поетичних творів, переглядом відеороликів та ознайомленням з цікавими фактами про місто у 40-ві роки й унікальними за значенням документами.

    Літературна майстерня цього дня стала ще однією ланкою в ланцюжку виховних заходів у ліцеї: сьогодні учні 8-11 класів дізналися цікаві факти про те, хто саме визволяв наш край, як готували операцію з визволення Таврійського краю, скільки воїнів віддали життя, заради миру над херсонським небом,  і як внаслідок помилки диктора Ю.Левітана утворилася Херсонська область; учні 10 ЕПМ класу, спеціальності "Міжнародні відносини": Кушніренко Крістіна, Воблікова Анна, Зейналов Олександр, Петров Владислав і Смаль Вікторія підготували і провели інформаційні хвилинки про визволення міста Херсон 13 березня 1944 року та утворення Херсонської області.

    І сьогодні, ми досі пам’ятаємо подвиг наших прадідів, дідів і батьків, адже саме завдяки їм, зараз ми живемо у мирі.

    Тож пам’ятаймо історію Херсонщини і несемо її крізь віки!

    Leave a Reply

    Про блог

    Якщо ви, шановні читачі, зацікавлені читанням або хочете зібрати цікаві бібліородзинки, чи скласти бібліопазли літературних подій та знаменних дат,
    то цей блог - для вас!

    Disce gaudere!


    Загальна кількість переглядів сторінки

    До нових зустрічей

    Будемо раді приємно здивувати вас наступного разу!
    Щасти в
    ам, шановні читачі!
    Copyright © 2017 Тетяна Єжова. На платформі Blogger.